1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02
Pécsi Életmód Egyesület

Pécsi Életmód Egyesület

2011. augusztus 14., vasárnap 20:29

Egész- séges 1. kerekasztal beszélgetés 2011

Indító gondolatok :  A mai társadalomban az emberek többségének „ nincs ideje” odafigyelni szervezete valós szükségleteire, így a rohanó életmód sokszor sajnálatos vele járója különböző betegségek kialakulása, mely során jelzi a szervezet, hogy valamin változtatni kellene. Úgy gondolom, hogy egészséges táplálkozással, némi odafigyeléssel számos betegség kialakulása megelőzhető.

2011. augusztus 14., vasárnap 20:23

ANK Egészségnap 2011

Egyesületünk négy tagja vett részt az ANK egészségnapon. Elnök asszonyunk a reggelt a Katus testvérek tornájával kezdte, ami egy életre szóló élményt jelentett számára. Az aulában felállított asztalunknál legnagyobb sikere az asztrológiai tanácsadásnak volt, hiszen Schmidt Anikó folyamatosan elemezte a horoszkópokat. A Schüssler arcdiagnosztikát is sokan kérték Iveszics Tündétől. Vlasicsné Bocz Krisztina család és párkapcsolat terén nyújtott használható tanácsokat. Így összességében elmondható, hogy e napon is jól éreztük magunkat és remélhetőleg sikerült hasznos tanácsokat adni az érdeklődőknek. Köszönjük az ANK -nak, hogy jelen lehettünk e nívós rendezvényen!

Egyesületünk négy tagja különböző tanácsadásokkal jelent meg a rendezvényen. Főleg Schüssler arcdiagnosztikát és dietetikai tanácsokat kértek az asztalunkhoz látogatók, de besegítettünk a szűrővizsgálatok körüli teendőkbe is. Kíváncsiskodó gyerekek is benéztek sátrunkba s az idősebb korosztály is érdeklődött szolgáltatásaink iránt
Mindannyian azt gondoljuk, hogy érdemes ellátogatni e gyönyörű, kivételes elhelyezkedésű és adottságú helyiségbe, az évente több alkalommal megrendezésre kerülő különböző fesztiválokon kívül is.

23. oldal / 23

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n