1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02
Pécsi Életmód Egyesület

Pécsi Életmód Egyesület

Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat a téma jeles képviselője, Knyihár Éva a Baranya Megyei Önkéntes Centrum vezetője.

Várunk mindenkit sok szeretettel, jelentkezzetek minél hamarabb, mert a maximális létszám 14 fő.

Bővebb információ hamarosan...

2014. március 20., csütörtök 14:28

Nevelők Háza Egyesület

2014. március 14., péntek 22:21

Pályázati lehetőségek!

Kedves Barátaink!

Itt a tavasz, megjött a napsütéses szép idő és PMJV Önkormányzata ismét kiírta szokásos pályázatait, nekünk, civileknek. Szuper lehetőség ez minden civil szervezetnek, akinek Pécsett van bejegyezve a székhelye. Ezúton szeretném felajánlani segítségünket minden pályázni vágyó szervezetnek, egyeztetett időpontban Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  állunk rendelkezésetekre.

2014. március 14., péntek 21:51

Pályázati lehetőségek!

Kedves Barátaink!

Itt a tavasz, megjött a napsütéses szép idő és PMJV Önkormányzata ismét kiírta szokásos pályázatait, nekünk, civileknek. Szuper lehetőség ez minden civil szervezetnek, akinek Pécsett van bejegyezve a székhelye. Ezúton szeretném felajánlani segítségünket minden pályázni vágyó szervezetnek, egyeztetett időpontban Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  állunk rendelkezésetekre.

Ha még nem pályáztatok, itt az alkalom segítünk mindenben, együtt minden sikerül. Szervezetünk minden évben nyert ezeken a pályázatokon, így nagy tapasztalattal rendelkezünk a lebonyolításban és a pályázat megírásában. Mint sokan tudjátok egyesületünk lett Pécs Nyugati városrészén a Civil Kapu és hamarosan megnyitjuk irodánkat a Budai N.A.u 1. szám alatt. 

Íme a pályázat, sok sikert!

LÉPJ - LÉGY PÉCS JÖVŐJE!

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2014. évi pályázata civil szervezetek számára 
Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet civil szervezetek programjainak támogatására.

A pályázatok beadási határideje:
I. ütemben tervezett megvalósítás esetén: 2014. április 4.
II. ütemben tervezett megvalósítás esetén: 2014. augusztus 31.

A pályázati dokumentáció mellékletben elérhető és az alábbi linkekre kattintva letölthető:

Pályázati Felhívás 
Pályázati Adatlap
Nyilatkozat pályázat benyújtásához

2014. február 12., szerda 22:42

Csapatunk tagjai - Ott Judit

2001-ben kezdtem kozmetikusként dolgozni a saját bőrproblémám miatt, de hamar a szakma szerelmese lettem amit köszönhetek egykori mesteremnek Vajdáné Makra Vera néninek kinek neve fogalom a szakmánkban.

2014. február 12., szerda 22:03

Babaváró! Ingyenes Szülésfelkészítő

Várunk folyamatosan induló öt alkalmas szülésre felkészítő tanfolyamunkra, ahol minden témát érintünk, ami téged is érdekelhet. Tudás, gyakorlás, biztonság - nem csak a szülésnél, hanem a babagondozásban is! Készülj velünk életed legnagyobb eseményére! 

2014. február 12., szerda 15:40

Csapatunk tagjai - Gróf - Schindler Ingrid

 

A Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi és Szociális Képzési Karán végeztem védőnőként 2013-ban.
Jelenleg Pécsett dolgozom, mint területi védőnő.
Mindig is olyan szakmát képzeltem el magamnak, ahol emberekkel foglalkozhatok és segítséget nyújthatok számukra, ami választott hivatásomban megvalósult.
A csapat legfiatalabb, de annál inkább lelkesebb tagja vagyok.

2014. február 12., szerda 15:35

Csapatunk tagjai - Maninger Kata

 

Védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó, dúla

Mindig természetes volt számomra, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Anyaként és munkám során az édesanyáknál tapasztalt problémák irányították figyelmem a szülés és szoptatás időszakának jelentőségére. 
A szülés – születés nagy jelentőségű eseménye után mindenki a megkönnyebbült, önfeledt boldogságot szeretné megélni a babával. 

2014. február 12., szerda 15:21

Csapatunk tagjai - Iveszics Tünde

 

Több éve gyűjtöm tapasztalataimat anyaként és védőnőként egyaránt. Három gyermekem: Zsanett, Kristóf és Milán. Munkámat nagyon szeretem, és mindig is igyekeztem a lehető legtöbb új dolgot elsajátítani és átadni azt a reám bízottaknak. 
Hiszem, hogy a tanulás mai világunkban élethosszig tartó feladat mindenki számára, így számomra is. Hiszem, hogy minden embert - legyen az kicsi, vagy nagyobb - csak holisztikusan szabad megközelíteni. Hiszek abban is, hogy mindenkiben ott lakozik az az őserő, ami segít döntések meghozatalában, nehéz helyzetek megoldásában, vagy akár a szülésben, gyermeknevelésben is.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n