1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02
Pécsi Életmód Egyesület

Pécsi Életmód Egyesület

2014. február 12., szerda 15:06

Csapatunk tagjai - Dr Buda Péterné Anikó

 

Dr. Buda Péterné, sz.: Koller Anikó 1970-ben születtem Pécsett. Az Egyesített Egészségügyi Intézményekben, Pécsett dolgozom.

Helyszín: a Pécsi Életmód Egyesület központjában (Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. Tervezők Háza irodaházban, a bejárat kék ajtó a Rókus sétányról nyílik és a kapukód 106)

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A Babaváró Szakértői Csapat: Anikó, Tünde, Ingrid és Kata

Lelkes kis csapatunk tagjai védőnők. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hivatásunkban, szeretjük a szakmánkat és bízunk abban, hogy neked is segítségedre lehetünk. A tanfolyam témáit igény szerint alakítjuk, hogy valóban mindenre felkészülj. Az órákat az adott területhez legjobban értő fogja tartani, de lehetőség van vendég előadók meghívására is.

Így, ha igény van rá, szívesen jön:

  • Dr Molnár Gábor szülész – nőgyógyász, genetikus
  • Weszné Süle Mariann – klinikai szülésznő
  • Leitert Glória – az élő ételek legprofibb ismerője
  • a Hurcibaba klub képviselője – akik a hordozás szakértői Pécsen
  • Dr Gregus Judit – homeopata gyermekorvos (homeopátiás szülésfelkészítésben profi)
  • rajtuk kívül rövid tájékoztatóra szívesen jönnek el a terület legjobbjai az alábbiakkal: őssejt, várandósvitamin, természetes kozmetikumok, gyógynövény alapú gyógyszerek

Mindannyian úgy érezzük, hogy kínálatunk olyan széles, hogy mindenki igénye szerint, kedvére válogathat belőle. Ha várandós vagy tarts te is velünk! 

A fotót Kiss György a VS-NET Kft munkatársa készítette.

 

 

2014. február 12., szerda 09:24

Civil Kapu Pécs - Nyugati városrész

Hamarosan az alábbi menüpontban olvashattok a Pécs-nyugati városrész területén Civil kapu létrehozására, üzemeltetésére kiírt nyertes pályázatunkról, ami hosszú távon ad komoly, felelősségteljes elfoglaltságot egyesületünk minden tagja számára.

2014. január 28., kedd 19:00

Egészségnap a Pécs Plazában!

Az Ökováros-Ökorégió Alapítvány idén is megszervezi az Ökováros -Hetet, melyhez kapcsolódóan egyesületünk egészségnapot szervez. Kedves partnereinkkel várunk mindenkit szeretettel és sok-sok érdekes programmal ;)

2013. december 10., kedd 19:36

Pályázati kiírás

Pályázati kiírás városrészi civil szervezetek és informális közösségek fejlesztő folyamatban való részvételére

A Nevelők Háza Egyesület – Norvég Civil Alap Támogatási Program PecsWork – közösségszövetek a városban projekt keretében - pályázatot hirdet pécsi formalizált civil szervezetek és informális közösségek számára szervezeti fejlesztő programban való részvételre, fejlesztő szolgáltatások igénybevételére.

A pályázat célja olyan, a szervezetek szükségleteihez igazodó, fejlesztő szolgáltatások biztosítása, mely szolgáltatások igénybevétele elősegíti a szervezetek hosszú távú fenntarthatóságát.

2013. december 01., vasárnap 21:07

Sajtómegjelenéseink

1% felajánlás

tetalap.hu portálon

Az egyesületről

helyicivil.hu weboldalon

2013. november 28., csütörtök 18:44

Jótékonysági kosárlabda örömjáték 2013.12.14.

Jótékonysági kosárlabda és foci teremtorna a Gergely Közösségi Kert javára örömjátékot szervez egyesületünk 2013.12.14. szombaton a Koch Valéria Középiskola sportcsarnokban (Kürt u. 30-as busz végállomásánál). Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Koch Valéria Középiskola, Általános Iskola, Óvoda és Kollégiumnak, hogy térítésmentesen használhatjuk a középiskola sportcsarnokát egész nap és mindenben támogatják a rendezvényt, nagyon köszönjük.

2013. november 28., csütörtök 18:01

Jótékonysági kosárlabda örömjáték

Jótékonysági kosárlabda és foci teremtorna a Gergely Közösségi Kert javára örömjátékot szervez egyesületünk 2013.12.14. szombaton a Koch Valéria Középiskola sportcsarnokban (Kürt u. 30-as busz végállomásánál). Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a Koch Valéria Középiskola, Általános Iskola, Óvoda és Kollégiumnak, hogy térítésmentesen használhatjuk a középiskola sportcsarnokát egész nap és mindenben támogatják a rendezvényt, nagyon köszönjük.

Gergely Közösségi Kert

2012-ben városi pályázaton elnyert összegből újragondoltuk a Pécsi Kulturális Központ bejárata melletti területen a növényeket és létrehoztuk a Gergely Kertet. A jótékonysági kosárlabda és foci teremtorna támogatóinak és egyéb adományoknak köszönhetően tervünk alapján sikerül befejezni, egyedi fakapuval, kerítéssel valamint padokkal és madáretetővel a kertet ezzel méltó emléket állítva Gergőnek. Az erre a célra elkülönített számlára 71800264 - 16029862 - 00000000 várjuk azon támogató magánszemélyek és szervezetek adományát, akik úgy érzik módjukban áll támogatni törekvéseinket vagy szeretnének egy jó hangulatú streetball örömjátékon részt venni. Az adományozót egy emlékplaketten tüntetjük fel, mely a kert faragott kapuján lesz elhelyezve, szeretnénk kérni, hogy a közlemény rovatban az utalásnál tüntessétek fel a csapat vagy szervezet nevét. Játékra fel, pattogjon a labda Gergőért és az egészségünkért. 

A következő számlaszámra 71800264 - 16029862 - 00000000 várjuk az adományokat, nagyon köszönjük.

A streetball örömjáték várhatóan este 20:00 órától kerül megrendezésre, a jó hangulat garantált, szedd össze a csapatod és tied a pálya!

2013. november 27., szerda 20:19

Segíts te is egy csomag pelenkával!

A Karácsony közeledtével a Pécsi Életmód Egyesület pelenkaadományozással szeretne támogatni olyan többszörösen hátrányos, nehéz helyzetben élő családokat, amelyekben kisbabákat, kisgyermekeket nevelnek. Bármilyen típusú pelenkát szívesen fogadunk, az összegyűlt felajánlásokat az Ifjúságért Egyesület Családok Átmeneti Otthonaiban (ismertebb nevén anyaotthonban) lakó családok részére fogjuk eljuttatni. Az Egyesület befogadja az életvezetési problémák vagy más szociális és családi krízis miatt otthontalanná vált, továbbá családon belüli erőszak miatt védelmet kereső szülőt és gyermekét. Az otthonban lakó családok életkörülményeinek tekintetében általánosságban elmondható, hogy többszörösen hátrányos helyzetben vannak, a szociális háló igen szűk körülöttük.

2013. június 01., szombat 20:44

Közzétételi kötelezettségeink 2013 KSH

Mellékletben olvasható a dokumentum.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n