1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Leitert Glória

Értékelés:
(1 szavazat)


Az élő ételek színes és varázslatos világával ismertetlek meg. Mitől élő az ételünk? Attól, hogy a természet ajándékait, nevezzük őket zöldségeknek és gyümölcsöknek, minél természetesebb formában fogyasztjuk, egyszerű készítési eljárásokat alkalmazunk, lehetőleg saját és helyi terményeket alkalmazva, ízletesen, változatosan, mégis egyszerűen. 

Számomra ez egy lehetőség, hogy városlakóként megmutathassam minél több embernek, hogyan lehet újra könnyen kapcsolatba kerülni a természettel, hiszen csíráztatni elég egy befőttesüveg, mely minden háztartásban valószínűleg megtalálható, valamint pár kanál mag. Néhány cserépben pedig pár palántát is lehet nevelgetni, az erkélyek pedig kiváló területei lehetnek egy „mini gazdaságnak”.

Akinek pedig kertje van, az pedig már maga az oázis lehetősége.

Előadásomban kitérek a megvalósítás részleteire, valamint elkészítek pár ételt, amit a látványkonyhában meg is lehet kóstolni.

Készül majd turmix zöld levelekből és gyümölcsökből, élő kenyérből zöldségkrémmel csírás szendvics, magokból és zöldségekből fasírozott és egy finom élő torta! Az élő édességek világa mennyei ízekkel kényeztet el minket, és még a kalóriákat sem kell számolgatni, hiszen nem hizlalnak!

Várlak szeretettel interaktív bemutatómon 12:00 órától!

dr.Leitert Glória
Élő étel és életmód tanácsadó
Honlapunkon tudásbázissal és finom receptekkel is megismerkedhetsz:
www.csirak.hu
Tel: 30/996-42-52

"Az étrend megváltoztatása nem fog segíteni olyan emberen, aki nem változtatja meg gondolatait. Amikor az ember a gondolatait tisztává teszi, nem kíván többé tisztátlan étkeket. Tiszta gondolatok, tiszta szokásokat hoznak létre." (James Allen)

Az előadás 2013.06.08-án a PTE PMMIK 7624 Pécs, Boszorkány út 2.
007-es teremben tekinthető meg!

Megjelent: 5565 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. máj. 29., szerda 06:48
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n