1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Rendezvényeink 2011

 
Egész-séges I. kerekasztal beszélgetés
 
Simon Melitta programjára szeretnénk felhívni figyelmeteket.
 
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az Egész-séges I. kerekasztal beszélgetésére Pécsett, amely 2011. május 26. napján, csütörtökön 18.00-kor kezdődik a Freshco kávézóban. 

Egyesületi helyszínünk MÉZ elköltözött új címünk 2012.04.02-től: Szivárvány Gyermekház, Dr. Veress Endre utca 6. Pécs 7633

Mozaik Életmód Ház (MÉZ) Grand Opening 2011. nov. 7-én 9 óra

7622, Pécs Rákóczi út 67. (a Lépcsőház étterem, Mortimer English Club bejáratnál)
 
Mindenkit szeretettel várunk programjainkra! Az első héten minden
foglalkozás ingyenes, jelentkezz még ma az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail
címre írott leveledben! A korlátozott befogadóképesség miatt, jelentkezz
még ma, hogy biztosan ott legyél Te is!
 
Hogy segítsünk eligazodni a nyitóhét szolgáltatásai között, itt jönnek a
friss, részletes infók.

A Pécsi Életmód Egyesület szakemberei érdekes bemutató foglalkozásokkal, beszélgetésekkel vesznek részt a rendezvényen. A fesztiválon megjelenő tagjaink színes palettát képviselnek, így  a hagyományoktól a vészhelyzetekig, a mentálhigiénétől az asztrológiáig széles területet ölelünk fel, illetve állunk a hozzánk látogatók rendelkezésére. Természetesen gondoltunk a gyermekekre is, akik játszóházunkban szerezhetnek új tapasztalatokat és ügyesedhetnek, alkothatnak. Miközben pedig a gyermek elmerül a játékban, szülőként bátran kérdezhetsz a gyermeknevelésről, a fejlesztési lehetőségekről, vagy akár az egészséges táplálkozásról, életmódról, a környezetünk védelméről, a családról és még számos dologról, ami foglalkoztat, vagy érdekel. Böngészd a kínálatunkat és találd meg a neked való programot közöttük. 

Találkozzunk Keszüben, a falunapon!

Egyesületünk több tagja is részt vesz a keszüi falunapon, ahová mindenkinek érdemes lesz kilátogatni! Az egyesület szakemberei szűrésekkel, tanácsadásokkal, játszóházzal, és gyermekeknek szóló népi programmal várnak minden érdeklődőt. A színes és érdekes, tartalmas kínálatot böngészve reméljük mindenki megtalálja a számára kedvezőt, tetszőt. Mi nagy szeretettel készülünk és örömmel megyünk, s hisszük, hogy sikerül majd valami maradandót adni a velünk találkozóknak! 

Számos  egyesülettel jó kapcsolatot ápolunk, hisszük egységben az erő.
A Mandulafa Egyesület, Tudatosan a Környezetünkért Egyesület és a Pécsi Életmód Egyesület Élet-Tér pályázaton nyertes közös projektje "Rögös úton a csillagokig" (Seneca)

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n