1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Helyszínek

Árkád bevásárlóközpont

Mivel az Árkád bevásárlóközpont az elmúlt évek során központi szerepet kapott a pécsiek életében, számos gyermekeknek szóló, színes programjával részt vesz a régió kulturális lüktetésében, látványos, a nagyközönséghez szóló programjaink helyszínéül választottuk.
Szándékunk, hogy a szülőknek bemutatkozhassanak a városunkban működő,
kisgyermekekkel foglalkozó intézmények, óvodák, családi napközik, játszóházak,
táncegyüttesek, sport- és tánc klubok, ezért olyan helyszínt kerestünk, amely frekventált helyen, kisgyermekekkel is jól megközelíthető, ismert és népszerű a városlakók körében így lehetőség nyílik rövid, színes színpadi produkciók megjelenítésével képet rajzolni eme egyre bővülő kínálatról.

PKK Ifjúsági Ház

A programhoz kapcsolódó szakmai előadások, bemutatók, fórumok, kerekasztal beszélgetések ideális helyszíne az Ifjúsági ház, mivel az intézmény adottsága és termei lehetőséget kínálnak elmélyült beszélgetésekre és börzékre egyaránt. Fontos szempont még a két helyszín közelsége, mivel így lehetőséget kínál a nagyközönségnek, hogy a párhuzamosan futó rendezvényeken részt vehessen.
Kiemelten fontosnak tartjuk a prevenciót ill. segítséget szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, így különböző szűréseket is végzünk az Ifjúsági Házban, szakemberek segítségével. Gondoltunk a kisbabás szülőkre is és kialakítunk egy helyiséget a rendezevény idejére, hogy nyugott körülményt biztosítsunk számukra a szoptatáshoz, pelenkázáshoz.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n