1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Babaváró! Szülésfelkészítő

 

Több éve gyűjtöm tapasztalataimat anyaként és védőnőként egyaránt. Három gyermekem: Zsanett, Kristóf és Milán. Munkámat nagyon szeretem, és mindig is igyekeztem a lehető legtöbb új dolgot elsajátítani és átadni azt a reám bízottaknak. 
Hiszem, hogy a tanulás mai világunkban élethosszig tartó feladat mindenki számára, így számomra is. Hiszem, hogy minden embert - legyen az kicsi, vagy nagyobb - csak holisztikusan szabad megközelíteni. Hiszek abban is, hogy mindenkiben ott lakozik az az őserő, ami segít döntések meghozatalában, nehéz helyzetek megoldásában, vagy akár a szülésben, gyermeknevelésben is.

 

Védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó, dúla

Mindig természetes volt számomra, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni.
Anyaként és munkám során az édesanyáknál tapasztalt problémák irányították figyelmem a szülés és szoptatás időszakának jelentőségére. 
A szülés – születés nagy jelentőségű eseménye után mindenki a megkönnyebbült, önfeledt boldogságot szeretné megélni a babával. 

 

Dr. Buda Péterné, sz.: Koller Anikó 1970-ben születtem Pécsett. Az Egyesített Egészségügyi Intézményekben, Pécsett dolgozom.

 

A Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi és Szociális Képzési Karán végeztem védőnőként 2013-ban.
Jelenleg Pécsett dolgozom, mint területi védőnő.
Mindig is olyan szakmát képzeltem el magamnak, ahol emberekkel foglalkozhatok és segítséget nyújthatok számukra, ami választott hivatásomban megvalósult.
A csapat legfiatalabb, de annál inkább lelkesebb tagja vagyok.

2001-ben kezdtem kozmetikusként dolgozni a saját bőrproblémám miatt, de hamar a szakma szerelmese lettem amit köszönhetek egykori mesteremnek Vajdáné Makra Vera néninek kinek neve fogalom a szakmánkban.

Helyszín: a Pécsi Életmód Egyesület központjában (Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. Tervezők Háza irodaházban, a bejárat kék ajtó a Rókus sétányról nyílik és a kapukód 106)

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A Babaváró Szakértői Csapat: Anikó, Tünde, Ingrid és Kata

Lelkes kis csapatunk tagjai védőnők. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hivatásunkban, szeretjük a szakmánkat és bízunk abban, hogy neked is segítségedre lehetünk. A tanfolyam témáit igény szerint alakítjuk, hogy valóban mindenre felkészülj. Az órákat az adott területhez legjobban értő fogja tartani, de lehetőség van vendég előadók meghívására is.

Így, ha igény van rá, szívesen jön:

  • Dr Molnár Gábor szülész – nőgyógyász, genetikus
  • Weszné Süle Mariann – klinikai szülésznő
  • Leitert Glória – az élő ételek legprofibb ismerője
  • a Hurcibaba klub képviselője – akik a hordozás szakértői Pécsen
  • Dr Gregus Judit – homeopata gyermekorvos (homeopátiás szülésfelkészítésben profi)
  • rajtuk kívül rövid tájékoztatóra szívesen jönnek el a terület legjobbjai az alábbiakkal: őssejt, várandósvitamin, természetes kozmetikumok, gyógynövény alapú gyógyszerek

Mindannyian úgy érezzük, hogy kínálatunk olyan széles, hogy mindenki igénye szerint, kedvére válogathat belőle. Ha várandós vagy tarts te is velünk! 

A fotót Kiss György a VS-NET Kft munkatársa készítette.

 

 

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n