1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Első Pécsi Életmód Napok

Köszönjük, hogy akár a honlap olvasójaként, akár a rendezvény résztvevőként megjelentél, ott voltál velünk az Első Pécsi Életmódnapokon!

A kiértékelés hosszabb folyamat, de már most tudjuk, hogy érdemes volt belefektetnünk azt a rengeteg időt és energiát, hogy megérte, hogy valami értékeset, maradandót hoztunk létre. Az előzetes adatok alapján elmondható, hogy közel 600–an látogattak el a 3 nap valamelyikén a PKK Ifjúsági Házába. Másik helyszínünkön, az Árkád bevásárlóközpontban szervezett látványos programok is sikeresek, látogatottak voltak. Elégedettségi kérdőívet 100-an töltöttek ki, kivétel nélkül pozitív visszajelzésekkel. A szűrővizsgálatok is népszerűek voltak, hiszen a védőnő szakemberek 200 esetben végeztek vércukorvizsgálatot és ennél jóval több esetben mértek vérnyomást és testösszetétel analízist.

Bővebben...

Programok, előadások mindenkinek

 

I. Pécsi Életmód Napok 2011.04.28-29-30

Rohanó világunkban érdemes időt szakítani saját magunkra, a testünk jobb megismerésére, bizonyos betegségek mielőbbi kiderítésére. Ahhoz, hogy még nagyon sok évet tevékenyen, egészségesen élhess, mindenképpen gyere el az önvizsgálatokról szóló délelőttünkre. E témában kitűnő bemutatást, szemléletes előadást hallgathatsz meg egy gyakorlott szakembertől, Fischerné Virág Évával. Ez idő alatt szakemberek végeznek különféle szűrővizsgálatokat, s adnak tanácsokat is e témával kapcsolatban felmerülő kérdéseidre. 

Bővebben...

Programok, előadások várandósoknak

I. Pécsi Életmód Napok 2011.04.28-29-30

A csütörtöki kezdő nap első előadása neked szól, ha szeretnéd a testedben növekedő kisbabád számára megadni mindazt, amit igényel, a mellett, hogy te is a lehető legjobban érezd magad. Kiváló szakemberünk, Gubicskóné Kisbenedek Andrea dietetikus ad támpontokat e témával kapcsolatban, hogy az élet kezdete testi szinten is jól megalapozódhasson.

Bővebben...

Programok, előadások babás, kisgyermekes szülőknek

 

I. Pécsi Életmód Napok 2011.04.28-29-30

Mit tegyél, ha gyermeked válogatós, gyakran beteg, keveset, vagy netán túl sokat eszik, esetleg valamilyen ételallergiában szenved? Mi kerüljön a családi asztalra, milyen alapanyagokat használj, hogy családod minden tagja, és legfőképpen gyermeked egészséges, hosszú életet élhessen? Ismert dietetikus szakértőnktől bizonyára minden kérdésedre kielégítő választ kapsz, ha meghallgatod előadását.

Bővebben...

Első Pécsi Életmód Napok 2011. Április 28-29-30

A Pécsi Életmód Egyesület és a PKK Ifjúsági Háza 2011. Április 28-29-30-án rendezi meg  hagyományteremtő tavaszi évadnyitó programját, Első Pécsi Életmód Napok címen. Célunk az egészséges életkezdethez és a sikeres folytatáshoz szükséges ismeretek átadása mellett a helyi lehetőségek széles tárházának bemutatása. Városunk értékes, ismert szakemberei segítenek választ adni gyermeked várása, nevelése során felmerült kérdéseidre. Bemutatjuk a helyi kínálatot, hogy könnyebben tudj dönteni a tekintetben, mit szeretnél, hová, milyen foglakozásra vinnéd szívesen gyermekedet.

Bővebben...

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n