1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2012 Ősz

Nr. 1. Caltalcium fluoratum 
A kötőszövetek rugalmasságáért felelős, így tulajdonképpen akötőszövetek „gumija”. 
Mivel kötőszövet a szervezetben nagyon sok helyen található, ezért számos tünet, állapot, vagy betegség esetén segíthet. Így például aranyér, visszér, vagy akár a fogszuvasodás esetén is. Bárányhimlő után a hegesedés elkerülésére szintén jó hatással van. Bukós csecsemőknél is hatékony. Kötött csípő diagnózisnál segíti a folyamat rendeződését. Iskoláskori lúdtalp kiegészítő kezelésére szintén javallt.

 

Dr. Wilhelm Heinrich Schussler (1821 – 1898), német homeopata orvos volt a szöveti sók terápiás rendszerének megalkotója. Hosszas vizsgálódás és alapos megfigyelések után a betegségek okának a szervetlen sók tényleges, vagy relatív hiányát nevezte meg. Ezen elve alapján az egészség a különböző ásványi sók pótlásával helyreállítható.

Értékes nyeremények, meglepetésvendégek, szuper hangulat!

2012. nyarán a Pécsi Életmód Egyesület szervezésében nyitórendezvénnyel indult a programsorozat, uránvárosban, a Szivárvány Gyermekházban szabadtéren. 2012. augusztustól folyamatos a nevezés, az első sportversenyre 2012 októberében kerül sor. Van még üres hely, várjuk a jelentkezéseket a 2013. áprilisig havi rendszerességgel megrendezendő sport versenyekre. További részletek, keress, lájkolj minket a facebookon és a www.eletmodpecs.hu weboldalunkon. Értékes nyeremények, szuper jó feladatok, kosárlabda 3x3, teremfoci, játékos feladatok, Uránvárosi Ki Mit Tud vetélkedő, kiegészítő programok, meglepetés vendégek.

Az állatok egészségének megőrzése összetett feladat. A gondos kiválasztás, a megfelelő élettér biztosítása, a helyes táplálás, és a céltudatos nevelés mellett állatorvosi beavatkozásokra is szükség van. Ezek közül a legfontosabbak az oltások szakszerű elvégzése. Sok olyan fertőző betegség van, amelyek ma is a megbetegedett állatok elpusztulásával végződnek. Szerencsére a legtöbb megelőzhető védőoltássokkal. A kutyakölykök oltási sorozatát már 6 hetes korban el kell kezdeni! 

Életünk legelsõ és legfontosabb közege a család, ahova születtünk. Személyiségünk legjelemzõbb vonásait, életvitelünk és kapcsolataink mintáit innen merítjük, azokat visszük tovább. De mit is tudunk valóban a családi életről? Erre sehol sem kapunk felkészítést, pedig az egész életünket meghatározó, sikereink és kudarcaink forrását adó hátteret biztosít az a fészek, ahonnan reggel elindulunk, és este hazatérünk.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n