1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Vissza a Természetbe! 2011

Értékelés:
(0 szavazat)

Számos  egyesülettel jó kapcsolatot ápolunk, hisszük egységben az erő.
A Mandulafa Egyesület, Tudatosan a Környezetünkért Egyesület és a Pécsi Életmód Egyesület Élet-Tér pályázaton nyertes közös projektje "Rögös úton a csillagokig" (Seneca)

 A pályázat két részből áll.

1. Az Istenkúti iskola épülete mögött található 10.000 nényzetméteres területen tanösvény kialakítása. Az ösvényt információs táblák, odúk, madáretetők, képességfejlesztő állomások szegélyeznék, míg a dombtetőn kilátó és tűzrakó tér kapna helyet.
2. A tanösvény megünneplésére egy családi Mihály-Nap szervezése a civil létforma és együttélés, a fenntartható fejlődés és az egészséges életmód jegyében.Egyesületünk a pécsi mandulafa egyesületben olyan közösséget ismerhetett meg, akik kivételes elveket képviselnek, és viszik tovább Rudolf Steinernek, az antropozófia atyjának filozófiáját. Örömmel vettük megkeresésüket, és segítettünk a kertészmérnöki, kertépítői tervekkel egy régi, szinte már vadonná vált tanösvény újra kialakításában. A kivitelezésben is aktívan részt vesznek lelkes önkénteseink s a fotók tanulsága szerint is boldogan segítetünk, és reméljük a waldorf iskola gyermekeinek is minél előbb sok-sok örömöt fog okozni a kialakított, torna- és játékos elemekkel teletűzdelt tanösvény.

Megjelent: 2161 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 25., csütörtök 09:25
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n