1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Segíts te is egy csomag pelenkával!

Értékelés:
(1 szavazat)

A Karácsony közeledtével a Pécsi Életmód Egyesület pelenkaadományozással szeretne támogatni olyan többszörösen hátrányos, nehéz helyzetben élő családokat, amelyekben kisbabákat, kisgyermekeket nevelnek. Bármilyen típusú pelenkát szívesen fogadunk, az összegyűlt felajánlásokat az Ifjúságért Egyesület Családok Átmeneti Otthonaiban (ismertebb nevén anyaotthonban) lakó családok részére fogjuk eljuttatni. Az Egyesület befogadja az életvezetési problémák vagy más szociális és családi krízis miatt otthontalanná vált, továbbá családon belüli erőszak miatt védelmet kereső szülőt és gyermekét. Az otthonban lakó családok életkörülményeinek tekintetében általánosságban elmondható, hogy többszörösen hátrányos helyzetben vannak, a szociális háló igen szűk körülöttük.

A felajánlásokat hétköznap 8:00 – 16:00 között fogadjuk egyesületünket pártoló VS-NET Informatika üzletben, Pécsett, a Budai Nagy Antal u. 1. szám alatt (Rókus sétányról nyílik a bejárt).

Ha adakozol, biztos lehetsz abban, hogy a segítség a lehető legjobb helyre kerül. Gondolj bele abba, mit tennél, hová mennél gyermekeddel, ha egyik pillanatról a másikra nem lenne otthonotok, pénzetek, ruhátok, nem lenne semmitek… Gyermeked ellátásához a legszükségesebbeket sem tudnád megvenni, a kiadásokban pedig a napi 4 – 5 pelenka tetemes kiadást jelent. Ha teheted, támogasd egy csomag pelenkával ezeket a családokat, nagy szükségük van rá!

Köszönjük!

Megjelent: 2152 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 09., szerda 10:16
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n