1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

Bader György

BADER GYÖRGY

Bader Györgynek hívnak (Báder-nek ejtem), életem első 42 évében Budaörsön éltem, innét költöztem le egy kis baranyai faluba 2006-ban, de tanítani és egyéni ügyfelekkel foglalkozni már évekkel korábban kezdtem Pécsett, egy ideig kétlaki életet élve, ingázva a főváros és jelenlegi lakóhelyem között.

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem, akárcsak a tanárit, asztrológus diplomát Kalo Jenő 5 éves tanfolyamának elvégzése után kaptam, a Hellinger-féle családállításra a Rendszerfelállítók Magyarországi Egyesületénél képződtem ki, a Bach-virágterápiát a Hieronymus Bock Gyógynövényismereti Iskolában sajátítottam el.

A tanfolyamokba és az egyéni ügyfelekkel folytatott munkámba szervesen beépült a pszichológia több ága, így például az analitikus szemlélet, C.G. Jung meglátásai, a humanisztikus nézőpont, a transzperszonális megközelítés, valamint Wilber integrál-pszichológiája és az  NLP. Másrészt felhasználom az asztrológiai én-térkép, a horoszkóp energia-mintázatainak hagyományos és modern értelmezése adta lehetőségeket, akárcsak a családrendszeri szempontokat, melyek a családfelállítási tapasztalatokból szűrődtek le. Fentieken kívül, szükség és igény esetén alkalmazom még a Bach-virágterápiát, mint egy lehetséges, szelíd katalizátorát a belső fejlődési, változási folyamatoknak.
 
Közel húsz éve napi rendszerességgel meditálok, relaxálok, végzek yoga-nidrát, így a spiritualitás, transzcendencia területei sem állnak távol tőlem, és amennyiben erre szükség van, úgy tevékenységemben hasznosítom az ilyen irányú megtapasztalásaimat is.
 
A hétköznapjaimban törekszem arra, hogy a fizikai és lelki, külső és belső egyaránt megkapják a helyüket az életemben, és a saját, egyéni összerakottságomnak megfelelő módon időt, energiát, figyelmet fordítsak nemcsak a fentebb felsorolt tevékenységekre, de például a testedzésre, mozgásra, egészséges táplálkozásra is.

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n