Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 62

1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2011. április 22., péntek 16:38

Fáskerti Gábor

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)


FÁSKERTI GÁBOR
Hélix SE elnök

MsC Úszás Szakedző (TF, Budapest)
Testnevelő tanár (PTE TTK, Pécs)
Triatlon edző (British Triathlon Level 3 Coach)
TU Competitive Triathlon Coach Certification (nemzetközi triatlon edzői bizonyítvány)
Teniszoktató (Professional Tennis Registry - instructor)

Tisztelt érdeklődő!
Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam egyesületünket.
Célunk: A korszerű utánpótlás nevelés és távlati atlétikus felkészülésnek megfelelő képzés biztosítása valamennyi korosztály (gyermek felnőtt) számára úszás és az ahhoz kapcsolódó összetett sportágakban úgy mint Triatlon, Aquatlon, (Duatlon), Öttusa.
Távlatokban gondolkodunk: Klubunk talán egyik legfontosabb jellemzője a tudatos távlati tervezés és az ennek megfelelő cselekedet. Valamennyi tevékenységünk közös jellemzője a folyamatosságra való törekvés, hiszen a sportban csak így lehet számottevő eredményt elérni. Oktatás, edzés, versenyeztetés nálunk egy egységet alkotó egymásra épülő tevékenységek melyben a gyakorlati tapasztalat és a tudományos igényesség egyszerre érvényesül.
Legfőbb törekvésünk: Minden nálunk sportoló atléta számára igyekszünk széles körű sportolási lehetőséget biztosítani annak érdekében, hogy mindenik találja meg a számára legmegfelelőbb rendszeres testmozgásfajtát, amellyel genetikailag kódolt teljesítő képességének lehető legmagasabb szintjéhez képes közelíteni és ebből a lehető legtöbbet legyen képes megőrizni korának előrehaladtával is.
Sportolás: Szerencsés véletlen vagy tudatos tervezés?
Szülőként gyakran tesszük fel a következő kérdéseket: Mikor érdemes elkezdeni a rendszeres sportolást? Mit sportoljon gyermekünk? Vajon melyik sportág a legmegfelelőebb gyermekünk számára? Ki vagy mi döntsön ebben? Esetleg keverhetjük-e a sportágakat?
Egyesületünk fiatal kora ellenére nemzeti utánpótlás válogatott kerettagsággal büszkélkedhet, amelyhez nem a véletlen, hanem egy tervszerűen felépített távlati felkészülési program mentén folyó munka vezetett.
E program lényegét szeretnénk vázlatosan ismertetni annak érdekében, hogy a fenti kérdésekre választ kapjunk. Videó film vetítéssel pedig konkrét példákkal szeretnénk alátámasztani az elhangzottakat.
Az előadást ajánljuk mindazok számára akik a sportolását elsősorban nevelői feladatnak tekintik és nem csak aktív időtöltésnek.
Sportbaráti üdvözlettel,
Fáskerti Gábor
Megjelent: 2787 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. február 25., csütörtök 08:35

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n