1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02
2011. december 28., szerda 20:27

Ne légy a vírusok ajándéka!

Írta:  Dr. Steindl Tímea
Értékelés:
(0 szavazat)

A karácsony előtti időszak nagyon könnyen stresszessé tud válni. Van, aki az időjárást viseli nehezen, van, aki az ajándékvásárlást, van, aki a sötétet és van, aki az év végi munkahelyi hajrát. Az immunrendszerünk maximálisan dolgoztatva van, hogy ne kerekedjen felül rajtunk semmiféle vírus, baktérium, de még egy egyszerű megfázás sem. 

A sötét, hideg téli napokon is fontos egészségünk megőrzése. Az immunrendszer erősítése mellett fordítsunk figyelmet a megfelelő pihenésre is. Ha hiába figyeltünk az immunerősítésre mégis megbetegedtünk, használhatunk homeopátiás szereket. Ezek a szervezet öngyógyító mechanizmusát aktiválják, így szedésüket követően szervezetünknek nem kell az esetleges mellékhatásokkal is megküzdenie. Gyerekek, felnőttek, és idősek egyaránt szedhetik.

Ha ledöntött a lábunkról egy nátha, esetleg influenza, sokat segíthet az Oscillococcinum, amit az első tünetek jelentkezésétől érdemes szedni. Ha torkunk fázott meg, gyors gyógyulást hozhat torokgyulladás esetén a Homegene 9 gége, légcső, és –hörghurut esetén a Stodal (a homeopátiás szereket is csak körültekintően szabad alkalmazni, ezért betegség esetén konzultáljon homeopata orvossal). Az immunrendszer egészségéhez szükséges az egészséges életmód, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag táplálkozás és a sok szabad levegőn történő mozgás.

Rengeteg  természetes C-vitamint tartalmaz a csipkebogyó. Leghatékonyabban úgy tudjuk elkészíteni a teát, ha egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk a lehetőleg nem filteres csipkebogyót, reggel leszűrjük és mézzel ízesítjük. Szívesen isszák a gyerekek és nagyon egészséges.

Kívánok sok boldogságot és egészséget az ünnepekre és az új évre!

Dr. Steindl Tímea

Szakértőnkkel személyesen találkozhat a MÉZ Életmód Klubjában, illetve kérdezhet tőle online is!

Orvos-természetgyógyász, gyermekgyógyász szakorvos, homeopátiás orvos
A magánrendelésem címe: 7625 Pécs, Búza tér 6.
mobil: 20/425-4705

 

Megjelent: 2537 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 09., szerda 10:10
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n