1% felajánlás "Együtt minden sikerül" Adószámunk: 18311927-1-02

2012. március 27., kedd 18:30

Játszóházi ajánló

Írta:  Herger Ágota
Értékelés:
(0 szavazat)

A kisgyermek alapvető tevékenysége a játék. A játék során fejlődnek mindazon készségei, képességei mely során képessé válik a külvilág információinak befogadására, megértésére, feldolgozására. Ezért szükséges számukra minél több lehetőséget biztosítani a szabad, önfeledt játékra.

Miért is jó program egy játszóház?

okkkTöbb szempontból is, egyrészt új játékokkal találkozhat, a már megszokott otthonin kívül. Megtanulja ezeknek a használatát, új játékötletekkel gazdagodik, fejlődik a kreativitása. A játék során találkozik más gyerekekkel is, új ismeretségeket tud kötni. Másrészt beszélgetés során gyarapszik a szókincse, megtanul alkalmazkodni valaki máshoz is. Ez fontos a későbbi közösségbe kerülés szempontjából. Megtapasztalhatja az együtt játszás örömét, megtanul mástól is elfogadni kéréseket. Fontos, hogy egy gyermeket minél több inger érjen, hiszen így lesz belőle nyitott, érdeklődő, kreatív személyiség. 

Herger Ágota, óvodapedagógus, játszóház vezető

Szakértőnkkel személyesen találkozhat a MÉZ – ben, Játszóházunk Kreatív kuckójában, és Manó Mozgatójában, illetve kérdezhet tőle online is!

 

Megjelent: 4829 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. április 03., kedd 15:55
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adó 1%

Kérlek támogass minket adód 1%-val!

adószámunk:

18311927-1-02

Keresés az eletmodpecs.hu-n